Tietosuojakäytäntö

Tätä tietosuoja- ja evästeselostetta on viimeksi muutettu 21.4.2020.

Yksityisyyden suojan kannalta arkaluonteisia tietoja tai henkilötietoja käsitellään www.jobseeker.com -sivuston kautta. Jobseeker pitää henkilötietojen huolellista käsittelyä erittäin tärkeänä. Siksi käsittelemme ja suojaamme henkilötietoja huolellisesti. Käsittelyssämme noudatamme eurooppalaisen tietosuojalainsäädännön vaatimuksia.

Tämä tarkoittaa muun muassa, että me:

  • ilmoittaa selvästi, mihin tarkoitukseen käsittelemme henkilötietoja. Teemme tämän tämän tietosuojaselosteen kautta;
  • rajoittaa henkilötietojen keräämisemme vain laillisiin tarkoituksiin tarvittaviin henkilötietoihin;
  • pyytää ensin sinulta nimenomaista lupaa henkilötietojesi käsittelyyn tapauksissa, joissa lupaasi tarvitaan;
  • ryhtyä asianmukaisiin turvatoimiin henkilötietojesi suojaamiseksi;
  • kunnioittaa oikeuttasi toimittaa henkilötietosi tarkastettaviksi, korjattavaksi tai poistettavaksi pyynnöstäsi.

Jobseeker (Resumedia BV) on tietojenkäsittelyn rekisterinpitäjä. Tässä tietosuoja- ja evästelausekkeessa selitämme, mitä henkilötietoja käsittelemme ja mihin tarkoitukseen. Suosittelemme, että luet ne huolellisesti.

Henkilötietojen käyttö

Käyttämällä Jobseekerin palveluita jätät meille tiettyjä tietoja. Se voi olla henkilötietoja. Käsittelemme vain niitä henkilötietoja, jotka toimitat aktiivisesti tai passiivisesti pyytämäsi tai käyttämäsi palvelun yhteydessä tai joista on selvää, että ne on toimitettu meille käsittelyä varten.

Luo ja rekisteröi CV

CV:n luominen luo automaattisesti tilin osoitteeseen www.jobseeker.com. Tämä tili on osa tilaustasi. Käytämme seuraavia tietoja CV:n ja tilisi luomiseen:

  • Nimi ja osoitetiedot
  • puhelinnumero
  • Postitusosoite
  • Sähköpostiosoite
  • Maksutiedot
  • Seksiä
  • Valokuva (profiili)
  • Syntymäaika
  • IP-osoite
  • CV:ssäsi olevat tiedot, kuten työkokemus ja koulutus

Rekisteröitymisen yhteydessä tallennamme tilillesi antamasi henkilötiedot. Tallennamme tämän siitä hetkestä lähtien, kun napsautat ensimmäistä "seuraava vaihe" -painiketta. Pääset tilille käyttäjätunnuksena ja salasanana antamallasi sähköpostiosoitteella. Säilytämme nämä tiedot, jotta sinun ei tarvitse täyttää niitä joka kerta, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä sopimuksen toteuttamisen, laskutuksen ja maksamisen yhteydessä ja tarjota yleiskatsauksen ostamistasi tuotteista ja palveluista meiltä.. Lisäksi Jobseeker käsittelee henkilötietojasi pyydettyjen tilauspalvelujen tarjoamiseksi ja henkilötietojesi, erityisesti laatimiesi CV:iden, tallentamiseksi, jotta ne ovat käytettävissäsi käyttäessäsi palveluitamme tulevaisuudessa. Jos et ole täyttänyt CV:tä ja olet sulkenut Jobseeker, voimme lähettää sinulle muistutussähköposteja.

Portaali

Kun olet kirjautunut tilillesi, pääset portaaliimme. Tässä portaalissa voit luoda, hallita ja muokata CV:täsi ja saatekirjeitäsi, valmistella, lähettää ja ylläpitää hakemuksia sekä tarkastella avoimia työpaikkoja. Tallennamme tilillesi ansioluetteloiden sisällön, hakukirjeet, tiedot lähetetyistä hakemuksista ja hakusanat sopivista avoimista työpaikoista. Säilytämme nämä tiedot, jotta voimme toteuttaa kanssasi tehdyn sopimuksen ja voit lukea nämä tiedot myöhemmin.

Säilytysajat

Jobseeker säilyttää henkilötietojasi niin kauan kuin on tarpeen tässä lausunnossa esitettyjen tarkoitusten saavuttamiseksi. Lisäksi säilytämme henkilötietojasi, kunnes olet poistanut tilisi pysyvästi, tai kaksi ja puoli vuotta sen jälkeen, kun olet asettanut tilisi "ei-aktiiviseksi" etkä ole tällä välin ilmoittanut, että haluat jatkaa tätä säilytysaikaa. Jos asetat tilisi 'ei-aktiiviseksi', Jobseeker voi ottaa sinuun yhteyttä ja ilmoittaa sinulle henkilötietojesi tallentamisesta.

Yhteydenottolomake

Jos täytät verkkosivustolla olevan yhteydenottolomakkeen tai lähetät meille sähköpostin, meille lähettämiäsi tietoja säilytetään niin kauan kuin lomakkeen luonne tai sähköpostisi sisältö vaatii täydellisen vastauksen ja niiden käsittely. Yhteydenottolomakkeella kysymme joka tapauksessa nimeäsi, sähköpostiosoitettasi ja viestin sisältöä.

Jätä arvostelu

Kun jätät meistä arvostelun Trustpilotin kautta, voimme näyttää arvostelusi verkkosivustollamme. Tässä arvostelussa käytetään tilillesi lataamaasi passikuvaa, etu- ja sukunimeäsi sekä asuinkaupunkiasi.

Toimittaminen kolmansille osapuolille

Emme luovuta tietojasi kolmansille osapuolille, ellei se ole välttämätöntä kanssamme tekemäsi sopimuksen täytäntöönpanon yhteydessä tai jos laki sitä edellyttää. Jos epäillään petosta tai verkkosivustomme väärinkäyttöä, voimme luovuttaa henkilötietoja toimivaltaisille viranomaisille.

Sivustollamme on sosiaalisen median painikkeet. Tämän avulla näiden palveluiden ylläpitäjät keräävät henkilötietojasi.

Cookies

Evästeet ovat pieniä tietotiedostoja, jotka voidaan automaattisesti tallentaa vierailijan laitteelle (kuten tietokoneelle, tabletille tai älypuhelimelle) tai lukea niistä vieraillessaan verkkosivustolla. Kun vierailet osoitteessa www.jobseeker.com ensimmäistä kertaa, näkyviin tulee ponnahdusikkuna, jossa sinua pyydetään hyväksymään evästeiden asettaminen. Kun napsautat hyväksyä, annat meille luvan käyttää kaikkia evästeitä ja laajennuksia tässä tietosuoja- ja evästelausekkeessa kuvatulla tavalla. Voit vapaasti poistaa evästeet käytöstä selaimesi kautta. Muista, että on mahdollista, että verkkosivusto ei enää toimi optimaalisesti.

Google Analytics

Käytämme evästeitä saadaksemme tietoa verkkosivustomme käytöstä ja parantaaksemme sitä näiden oivallusten perusteella ja siten helpottaaksemme käyttöä. Käytämme Google Analyticsia seurataksemme, kuinka vierailijat käyttävät verkkosivustoamme. Tätä tarkoitusta varten Google asettaa evästeet. Olemme tehneet Googlen kanssa käsittelysopimuksen tehdäksemme sopimuksia tietojemme käsittelystä. Emme myöskään ole sallineet Googlen käyttää hankittuja Analytics-tietoja muihin Googlen palveluihin, ja lopulta IP-osoitteet on anonymisoitu. Lisätietoja tietojen käsittelystä löytyy Googlen tietosuojakäytännöstä. Näitä tietoja säilytetään 2 vuotta.

Google Tag Manager

Jotkut evästeet varmistavat, että tietyt verkkosivuston osat toimivat oikein ja että käyttäjäasetukset pysyvät tiedossa. Evästeitä voidaan käyttää esimerkiksi kirjasimien hahmontamiseen oikein, käyttöistunnon muistamiseen verkkopalvelimella, jotta voit tarkastella verkkosivustoa, tai muistaa sivustolta haetun hakusanan tai valitun suodattimen. Käyttämämme tekninen eväste on Google Tag Manager. Google Tag Manager mahdollistaa evästeiden käytön verkkosivuillamme. Lisätietoja tietojen käsittelystä löytyy Googlen tietosuojakäytännöstä. Nämä tiedot tallennetaan istunnon aikana.

Indeed & Google Remarketing

Tämä sivusto käyttää mainosevästeitä parantaakseen verkkomainontatarjontaasi ja auttaakseen meitä ymmärtämään kampanjamme tehokkuutta. Nämä evästeet linkittävät yksilöllisen evästetunnuksen sinulle verkkosivuston vierailijana, jotta et näe samaa mainosta useita kertoja kolmannen osapuolen verkkosivustoilla. Lue lisää tästä Indeedin ja Google Remarketingin lausunnoista.

Turvallisuus

Ryhdymme asianmukaisiin turvatoimiin rajoittaaksemme henkilötietojen väärinkäyttöä ja luvatonta pääsyä niihin. Vaadimme tätä myös osapuolilta, jotka käsittelevät henkilötietoja puolestamme.

Kolmannen osapuolen verkkosivustot

Tämä tietosuoja- ja evästeseloste ei koske kolmansien osapuolien verkkosivustoja, jotka on yhdistetty tähän verkkosivustoon linkkien kautta. Emme voi taata, että nämä kolmannet osapuolet käsittelevät henkilötietojasi luotettavalla tai turvallisella tavalla. Suosittelemme, että luet näiden verkkosivustojen tietosuojaselosteen ennen näiden verkkosivustojen käyttöä.

Muutokset tähän tietosuoja- ja evästeilmoitukseen

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä tietosuoja- ja evästeselostetta. On suositeltavaa lukea tämä tietosuoja- ja evästeseloste säännöllisesti, jotta olet tietoinen näistä muutoksista.

Sinun oikeutesi

  • saada selvitys siitä, mitä henkilötietoja meillä on ja mitä teemme niillä;
  • pääsy täsmällisiin henkilötietoihin, jotka meillä on;
  • virheiden korjaaminen;
  • vanhentuneiden henkilötietojen poistaminen;
  • peruuttaa suostumuksensa;
  • vastustaa tiettyä käyttöä;
  • käsittelyn rajoittaminen;
  • tiedon siirrettävyys.

Huomaa, että ilmoitat aina selvästi, kuka olet, jotta voimme olla varmoja, ettemme muokkaa tai poista väärän henkilön tietoja.

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstämme tai oikeuksistasi, voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa käyttämällä alla olevia tietoja:

Ottaa yhteyttä

Jobseeker (Resumedia BV)

Overschiestraat 63

1062 XD Amsterdam

Alankomaat

support@jobseeker.com

Kauppakamarin numero: 66341817

Tekemään valituksen

Jos sinusta tuntuu, että emme auta sinua oikealla tavalla, sinulla on oikeus tehdä valitus Alankomaiden tietosuojaviranomaiselle.