Πολιτική απορρήτου

Αυτή η δήλωση απορρήτου και cookie τροποποιήθηκε τελευταία φορά στις 21 Απριλίου 2020.

Δεδομένα ευαίσθητα στο απόρρητο ή προσωπικά δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία μέσω του www.jobseeker.com. Η Jobseeker θεωρεί μεγάλη σημασία τον προσεκτικό χειρισμό των προσωπικών δεδομένων. Ως εκ τούτου, τα προσωπικά δεδομένα επεξεργάζονται προσεκτικά και προστατεύονται από εμάς. Κατά την επεξεργασία μας, συμμορφωνόμαστε με τις απαιτήσεις της ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί απορρήτου.

Αυτό σημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι:

  • αναφέρετε σαφώς τους σκοπούς για τους οποίους επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα. Αυτό το κάνουμε μέσω αυτής της δήλωσης απορρήτου.
  • να περιορίσουμε τη συλλογή προσωπικών μας δεδομένων μόνο στα προσωπικά δεδομένα που είναι απαραίτητα για νόμιμους σκοπούς·
  • πρώτα να σας ζητήσει ρητή άδεια για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων σε περιπτώσεις που απαιτείται η άδειά σας·
  • λάβετε τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων·
  • σεβαστείτε το δικαίωμά σας να παρέχετε τα προσωπικά σας δεδομένα για έλεγχο, διόρθωση ή διαγραφή κατόπιν αιτήματός σας.

Το Jobseeker (Resumedia BV) είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας για την επεξεργασία δεδομένων. Σε αυτήν τη δήλωση απορρήτου και cookie εξηγούμε ποια προσωπικά δεδομένα επεξεργαζόμαστε και για ποιο σκοπό. Σας συνιστούμε να τα διαβάσετε προσεκτικά.

Χρήση προσωπικών δεδομένων

Χρησιμοποιώντας (τις υπηρεσίες του) Jobseeker αφήνετε ορισμένες πληροφορίες σε εμάς. Αυτά μπορεί να είναι προσωπικά δεδομένα. Επεξεργαζόμαστε μόνο προσωπικά δεδομένα που παρέχονται ενεργά ή παθητικά από εσάς, στο πλαίσιο της υπηρεσίας που έχετε ζητήσει ή χρησιμοποιήσει, ή των οποίων είναι σαφές ότι μας παρέχονται για επεξεργασία.

Δημιουργία και εγγραφή βιογραφικού

Η δημιουργία βιογραφικού δημιουργεί αυτόματα έναν λογαριασμό για το www.jobseeker.com. Αυτός ο λογαριασμός είναι μέρος της συνδρομής σας. Χρησιμοποιούμε τις παρακάτω πληροφορίες για τη δημιουργία του βιογραφικού και του λογαριασμού σας:

  • Όνομα και λεπτομέρειες διεύθυνσης
  • τηλεφωνικό νούμερο
  • Διεύθυνση χρέωσης
  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Οι λεπτομέρειες πληρωμής
  • Φύλο
  • Φωτογραφία (προφίλ)
  • Ημερομηνια γεννησης
  • διεύθυνση IP
  • Πληροφορίες όπως αναφέρονται στο βιογραφικό σας, όπως εργασιακή εμπειρία και εκπαίδευση

Κατά την εγγραφή, αποθηκεύουμε τα προσωπικά δεδομένα που έχετε δώσει στον λογαριασμό σας. Το αποθηκεύουμε από τη στιγμή που κάνετε κλικ στο πρώτο κουμπί 'επόμενο βήμα'. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον λογαριασμό με τη διεύθυνση e-mail που καταχωρίσατε ως όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης. Αποθηκεύουμε αυτές τις πληροφορίες για να μην χρειάζεται να τις συμπληρώνετε κάθε φορά, ώστε να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας στο πλαίσιο της εκτέλεσης της συμφωνίας, την τιμολόγηση και την πληρωμή και να παρέχουμε μια επισκόπηση των προϊόντων και των υπηρεσιών που έχετε αγοράσει από εμάς.. Επιπλέον, η Jobseeker επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα για να παρέχει τις αιτούμενες συνδρομητικές υπηρεσίες και να αποθηκεύει τα προσωπικά σας δεδομένα, ιδίως τα βιογραφικά που έχετε συντάξει, προκειμένου να τα καταστήσει διαθέσιμα σε εσάς όταν χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας στο μέλλον. Εάν δεν έχετε συμπληρώσει το βιογραφικό σημείωμα και έχετε κλείσει το Jobseeker, μπορούμε να σας στείλουμε email υπενθύμισης.

Πύλη

Αφού συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, θα αποκτήσετε πρόσβαση στην πύλη μας. Σε αυτήν την πύλη μπορείτε να δημιουργήσετε, να διαχειριστείτε και να επεξεργαστείτε τα βιογραφικά και τις συνοδευτικές επιστολές σας, να προετοιμάσετε, να στείλετε και να διατηρήσετε αιτήσεις και να προβάλετε σχετικές κενές θέσεις. Αποθηκεύουμε το περιεχόμενο των βιογραφικών, τις επιστολές αιτήσεων, τις πληροφορίες από τις αποσταλμένες αιτήσεις και τις λέξεις-κλειδιά για σχετικές κενές θέσεις στο λογαριασμό σας. Διατηρούμε αυτά τα δεδομένα για να μπορέσουμε να συνάψουμε τη συμφωνία μαζί σας και να μπορείτε να διαβάσετε αυτά τα δεδομένα αργότερα.

Περίοδοι διατήρησης

Το Jobseeker αποθηκεύει τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα είναι απαραίτητο για την επίτευξη των σκοπών που διατυπώνονται σε αυτή τη δήλωση. Επιπλέον, αποθηκεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα έως ότου διαγραφεί οριστικά ο λογαριασμός σας ή δυόμισι χρόνια αφότου έχετε ορίσει τον λογαριασμό σας σε «ανενεργό» και δεν έχετε υποδείξει στο ενδιάμεσο ότι επιθυμείτε να παρατείνετε αυτήν την περίοδο διατήρησης. Εάν ορίσετε τον λογαριασμό σας σε «ανενεργό», το Jobseeker μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει σχετικά με την αποθήκευση των προσωπικών σας δεδομένων.

Φόρμα Επικοινωνίας

Εάν συμπληρώσετε μια φόρμα επικοινωνίας στον ιστότοπο ή μας στείλετε ένα e-mail, τα δεδομένα που μας στέλνετε θα διατηρηθούν για όσο χρονικό διάστημα απαιτεί η φύση της φόρμας ή το περιεχόμενο του email σας για την πλήρη απάντηση και επεξεργασία τους. Στη φόρμα επικοινωνίας θα ζητήσουμε σε κάθε περίπτωση το όνομά σας, τη διεύθυνση e-mail σας και το περιεχόμενο του μηνύματος.

Αφήστε μια κριτική

Όταν αφήνετε μια κριτική για εμάς μέσω του Trustpilot, ενδέχεται να εμφανίσουμε την κριτική σας στον ιστότοπό μας. Αυτή η κριτική χρησιμοποιεί τη φωτογραφία διαβατηρίου που ανεβάσατε στον λογαριασμό σας, το όνομα και το επώνυμό σας και την πόλη διαμονής σας.

Παροχή σε τρίτους

Δεν θα παρέχουμε τα δεδομένα σας σε τρίτους, εκτός εάν αυτό είναι απαραίτητο στο πλαίσιο της εκτέλεσης της συμφωνίας που συνάπτετε μαζί μας ή εάν αυτό απαιτείται από το νόμο. Σε περίπτωση υποψίας απάτης ή κακής χρήσης του ιστότοπού μας, ενδέχεται να παραδώσουμε προσωπικά δεδομένα στις αρμόδιες αρχές.

Τα κουμπιά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης περιλαμβάνονται στον ιστότοπό μας. Με αυτό, οι διαχειριστές αυτών των υπηρεσιών συλλέγουν τα προσωπικά σας δεδομένα.

Cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία πληροφοριών που μπορούν να αποθηκευτούν αυτόματα ή να διαβαστούν από τη συσκευή του επισκέπτη (όπως υπολογιστής, tablet ή smartphone) όταν επισκέπτεται έναν ιστότοπο. Όταν επισκέπτεστε το www.jobseeker.com για πρώτη φορά, θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο που σας ζητά να συμφωνήσετε με τη χρήση των cookies. Τη στιγμή που κάνετε κλικ στο Συμφωνώ, μας δίνετε την άδεια να χρησιμοποιήσουμε όλα τα cookies και τα πρόσθετα όπως περιγράφεται σε αυτήν τη δήλωση απορρήτου και cookie. Είστε ελεύθεροι να απενεργοποιήσετε τα cookies μέσω του προγράμματος περιήγησής σας. Λάβετε υπόψη ότι είναι πιθανό ο ιστότοπος να μην λειτουργεί πλέον βέλτιστα.

Google Analytics

Χρησιμοποιούμε cookies για να αποκτήσουμε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του ιστότοπού μας και για να τον βελτιώσουμε με βάση αυτά τα insights και έτσι να αυξήσουμε την ευκολία χρήσης. Χρησιμοποιούμε το Google Analytics για να παρακολουθούμε πώς χρησιμοποιούν οι επισκέπτες τον ιστότοπό μας. Για το σκοπό αυτό, τοποθετούνται cookies από την Google. Έχουμε συνάψει συμφωνία επεξεργασίας με την Google για να συνάψουμε συμφωνίες σχετικά με τον χειρισμό των δεδομένων μας. Επιπλέον, δεν επιτρέψαμε στην Google να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες του Analytics που έλαβε για άλλες υπηρεσίες της Google. Τέλος, ανωνυμοποιούμε τις διευθύνσεις IP. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία δεδομένων μπορείτε να βρείτε στην Πολιτική απορρήτου της Google. Τα δεδομένα αυτά διατηρούνται για 2 χρόνια.

Διαχειριστής ετικετών Google

Ορισμένα cookies διασφαλίζουν ότι ορισμένα τμήματα του ιστότοπου λειτουργούν σωστά και ότι οι προτιμήσεις των χρηστών σας παραμένουν γνωστές. Για παράδειγμα, τα cookie μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη σωστή απόδοση γραμματοσειρών, για την απομνημόνευση της περιόδου σύνδεσης χρήσης στον διακομιστή web, ώστε να μπορείτε να προβάλετε τον ιστότοπο ή για να θυμάστε έναν όρο αναζήτησης που αναζητήθηκε στον ιστότοπο ή ένα επιλεγμένο φίλτρο. Το τεχνικό cookie που χρησιμοποιούμε είναι ο Διαχειριστής ετικετών Google. Ο Διαχειριστής ετικετών Google καθιστά δυνατή τη χρήση cookies στον ιστότοπό μας. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία δεδομένων μπορείτε να βρείτε στην Πολιτική απορρήτου της Google. Αυτά τα δεδομένα αποθηκεύονται κατά τη διάρκεια της συνεδρίας.

Indeed & Google Remarketing

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie διαφήμισης για να βελτιώσει την προσφορά διαδικτυακής διαφήμισης για εσάς και να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε την απόδοση της καμπάνιας μας. Αυτά τα cookie συνδέουν ένα μοναδικό αναγνωριστικό cookie με εσάς ως επισκέπτη ιστότοπου, έτσι ώστε να μην βλέπετε την ίδια διαφήμιση πολλές φορές σε ιστότοπους τρίτων. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό σε δηλώσεις από το Indeed και το Google Remarketing.

Ασφάλεια

Λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για τον περιορισμό της κακής χρήσης και της μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης σε προσωπικά δεδομένα. Το απαιτούμε επίσης από μέρη που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό μας.

Ιστότοποι τρίτων

Αυτή η δήλωση απορρήτου και cookie δεν ισχύει για ιστότοπους τρίτων που συνδέονται με αυτόν τον ιστότοπο μέσω συνδέσμων. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι αυτά τα τρίτα μέρη θα χειριστούν τα προσωπικά σας δεδομένα με αξιόπιστο ή ασφαλή τρόπο. Σας συνιστούμε να διαβάσετε τη δήλωση απορρήτου αυτών των ιστότοπων πριν χρησιμοποιήσετε αυτούς τους ιστότοπους.

Αλλαγές σε αυτήν τη δήλωση απορρήτου και cookie

Διατηρούμε το δικαίωμα να κάνουμε αλλαγές σε αυτήν τη δήλωση απορρήτου και cookie. Συνιστάται να συμβουλεύεστε τακτικά αυτήν τη δήλωση απορρήτου και cookie, ώστε να γνωρίζετε αυτές τις αλλαγές.

Τα δικαιώματά σας

  • να λάβουμε μια εξήγηση για τα προσωπικά δεδομένα που έχουμε και τι κάνουμε με αυτά·
  • πρόσβαση στα ακριβή προσωπικά δεδομένα που έχουμε·
  • έχοντας διορθώσει τα λάθη·
  • έχοντας αφαιρεθεί παρωχημένα προσωπικά δεδομένα·
  • ανάκληση συγκατάθεσης·
  • αντίρρηση σε μια συγκεκριμένη χρήση·
  • περιορισμός μιας επεξεργασίας·
  • φορητότητα δεδομένων.

Βεβαιωθείτε ότι δηλώνετε πάντα με σαφήνεια ποιος είστε, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι δεν αλλάζουμε ή διαγράφουμε δεδομένα από λάθος άτομο.

Για ερωτήσεις σχετικά με την πολιτική απορρήτου μας ή ερωτήσεις σχετικά με τα δικαιώματά σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία:

Επικοινωνία

Jobseeker (Resumedia BV)

Overschiestraat 63

1062 XD Άμστερνταμ

Ολλανδία

support@jobseeker.com

Αριθμός Εμπορικού Επιμελητηρίου: 66341817

Να υποβάλει καταγγελία

Εάν πιστεύετε ότι δεν σας βοηθάμε με τον σωστό τρόπο, έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην Ολλανδική Αρχή Προστασίας Δεδομένων.